Jó nők blogja

Mi kell ahhoz, hogy jó nő legyél? Spórolj időt és pénzt a vásárlással!

Hogyan vigyázz a telefonodra?

2017. március 31. 21:06 - Aligirl

Mindegy, milyen kategóriás okostelefonod van, valószínűleg megbecsülöd és igyekszel vigyázni rá. Kellemetlen lehet, ha az ember zsebében megkarcolódik a hátlap, vagy egy óvatlan pillanatban leejted, aztán mehet a szervizbe kijelzőcserére. Sajnos jártam már így, azóta viszont dupla védelemmel van ellátva a telefonom, így belefér a bénázás is. Nekem most egy Huawei Y6 Pro telefonom van, így ezen keresztül fogom bemutatni, milyen védelmi eszközökkel szoktam ellátni.

1. Edzett üveg kijelzővédő

Ez nem egészen egyezik meg a fóliával, egy vastagabb rétegről van szó, ami nagyon könnyen felhelyezhető, nem zavar a telefon használatában, de magas védelmet nyújt. 

AliExpress.com Product - Premium Tempered Glass For Huawei Y6 / Y6 pro / Y6 II / Y6ii / Y6pro Screen Protector 9H 2.5D Toughened Protective Film Guard

Itt egy sokkoló kép a pár napja leszedett képernyővédőmről. Amíg fent volt a telefonon, csak 2 pici repedést láttam rajta, de a levételnél több helyen is megtört. Örülök, hogy most nem a telefonom kijelzője néz ki így...

 17692565_966016093533522_1769240392_o.jpg

A képernyővédő hungarocellel bélelt csomagolásban érkezik Kínából, nedves és száraz tisztítókendő kíséretében, amelyekkel a felhelyezés előtt a telefonod kijelzőjét meg kell törölni.


17742279_10155201196509490_11818163_n.jpg

 

A felhelyezésnél arra kell ügyelni, hogy ne maradjanak a képernyővédő alatt buborékok. Az elsimításban segíthet a klasszikus bankkártyával lapítgatós módszer is, de általában még ez sem szükséges.

Itt van néhány nem egészen egy dolláros ajánlat. Ennyit igazán megér a telefonod védelme.

AliExpress.com Product - High quality!9H hardness Tempered Glass Screen Protector Only For Huawei Y6 Pro Protective Film AliExpress.com Product - Tempered Glass Screen Protector For Huawei Y3 Y3II Y5 Y5II Y6 Y6II Y6 PRO Without Retail Package

2. Szilikon tok

Ha a telefonod képernyője már védve van, csak arra kell fogyelned, hogy a hátlap se karcolódjon. Ehhez végtelen színű és mintájú tok áll rendelkezésedre. 

AliExpress.com Product - New Ultrathin Soft TPU Case for Huawei Honor Holly 2 Plus/Enjoy 5/Y6 Pro Flowers Daisy Plants Fruit Leaves pattern Phone Case AliExpress.com Product - New 3D Cartoon Minions Stitch Silicone Case For Huawei Y6 Pro / ENJOY 5 / HOLLY 2 PLUS / Y6pro Case Dog Rabbit Soft Cover

3. Wallet case vagy flip case

Ha tutira szeretnél menni, válassz olyan tokot, ami elöl-hátul védi a telefonodat. Ha kicsit kétbalkezes vagy, vagy a táskád mélyére hajítva szoktad tárolni a telefonodat, ezzel nem járhatsz rosszul.

AliExpress.com Product - Neo Cute Cartoon Tree and Cat Embossing Wallet Flip Fundas Case For Huawei Honor 4C Pro Y6 Pro Enjoy 5 Honor Holly 2 Plus Cover AliExpress.com Product - A1000 Case Cover For Lenovo A1000 Case Flip A2010 Case Back Cover For Huawei Honor 4C/P9 Lite Y5 II/Y3 II/Y6 II/ Y6 Pro 4C PRO

 

Ha bármilyen kérdésed van, vagy kipróbáltál egy terméket és szeretnél véleményt mondani róla, hagyj egy kommentet vagy írj bátran a jo.nok.blogja@gmail.com címre!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jonokblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr9412390483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása