Jó nők blogja

Mi kell ahhoz, hogy jó nő legyél? Spórolj időt és pénzt a vásárlással!

Miért az Aliexpress?

2017. március 15. 19:50 - Aligirl

Mi is az az Aliexpress?

A www.aliexpress.com egy kínai webáruház, ahol többezer eladó többmillió termékét egyszerűen megvásárolhatod. Ne ijedj meg a kínai szótól! Manapság szinte mindent Kínában gyártanak, szóval itt is ugyanúgy megtalálhatod a minőségi termékeket, csak sokkal olcsóbban, mintha elmennél egy bevásárlóközpontba, ráadásul sok termék máshol nem is kapható. 

Miért érdemes kipróbálni?

Mert kényelmes, olcsó, és biztonságos. Könnyedén vásárolhatsz akár az ágyadból bankkártyád segítségével. Ha biztosra akarsz menni a termék minőségét illetően, olvasd el a termék adatlapján a visszajelzéseket! A pénzed biztosan nem vész el, ha a termék késve vagy hibásan érkezik, hiszen az eladó csak akkor kapja meg a pénzét, ha te visszaigazoltad, hogy megkaptad a rendelésedet a várt minőségben.

Mire figyelj?

Először is, ha nem beszélsz annyira jól angolul, kezdésként állítsd át a nyelvet magyarra így:

language_settings.jpg

Mellette balra a valutát is át tudod állítani.

A bal oldali kategóriákon keresztül könnyedén elkezdheted a keresést, de a fenti sávban kulcsszavakra is rákereshetsz.

Ha megtetszik egy termék, nézd meg az adatlapját. Ott pontosan látni fogod, mennyibe kerül (ez sok esetben színtől vagy típustól függ, amit szintén ki tudsz választani), van-e postázási költség, mennyi a postázási idő, illetve milyen a termék és az eladó értékelése. Ha szeretnéd megrendelni a terméket, egyszerűen add a kosaradhoz.

adatlap.jpg

Ügyelj arra, hogy mivel a rendelésed Kínából érkezik, a postázási idő 30-60 nap is lehet szolgáltatástól függően.

Ha még nem szeretnéd megvenni a terméket, csak szeretnéd magadnak elmenteni, kattints a kis szívre, így a kívánságlistádra kerül. 

A kosár ikonra kattintva meg tudod nézni az összes kiválasztott terméket, amelyeket külön-külön vagy egyszerre is ki tudsz jelölni és kifizetni. A vásárlásod sikerességéről és a postázásról e-mail értesítőt is kapsz, illetve a honlapon végig tudod követni a terméked útját. 

Arra ügyelj, hogy ha valamelyik rendelt termék ára meghaladja a 22 eurót, arra a termékre vámot vethetnek ki. (Ez a válóságban nem mindig következik be.)

A rendeléseim menüpont alatt bármikor felveheted a kapcsolatot az eladóval, illetve, ha az eladó nem készséges, egyszerűen jelezheted a problémádat az Aliexpress felé.

orders.jpg

Ha bármilyen kérdésed van, fordulj hozzám bizalommal kommentben, vagy írj a jo.nok.blogja@gmail.com címre!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jonokblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr7612341041
süti beállítások módosítása