Jó nők blogja

Mi kell ahhoz, hogy jó nő legyél? Spórolj időt és pénzt a vásárlással!

5+1 tipp, amellyel mesés körmöket varázsolhatsz magadnak!

2017. március 16. 18:11 - Aligirl

Akár a műköröm rabja vagy, akár fested a körmöd, ezekben nem fogsz csalódni.

Közeledik a tavasz, ezt már talán bátran kijelenthetjük. Ki ne szeretné hát feldobni körmeit néhány színes kiegészítővel? (Jómagam körülbelül már egy hónapja azt tervezgetem, milyen legyen az első igazi, vidám tavaszi mintás körmöm...)

Nézzünk csak néhány hangulatos megoldást!

1. Extrém színű lakk/géllakk

A legegyszerűbb praktika mind közül: válassz egy olyan színű géllakkot, amit ritkán viselsz, és ezzel dobd fel körmeidet! Néha ki kell mozdulnunk a komfortzónánkból, és kipróbálnunk új dolgokat ;)

AliExpress.com Product - #61508 Free Shipping Nail Art Venalisa New 60 Colors 7.3Ml Soak Off Gel Polish UV Gel Nail Polish*1 PC

2. Körömmatrica

Klasszikus, de nem unalmas. Ha megtalálod a megfelelő mintát és színt, nagyon szép, tavaszias megjelenést varázsolhatsz körmeidnek.

AliExpress.com Product - 50sheets Mixed Designs Water Transfer Nail Art Sticker Watermark Decals DIY Decoration For Beauty Nail Tools Random Patterns

3. Sablon a díszesebb körmökért

A sablon használata pofonegyszerű: fesd le a körmödet egy színnel, helyezd rá a sablont, majd vidd fel a következő színt/színeket. A végeredmény magáért beszél.

AliExpress.com Product - 1pc 31 Designs Available Born Pretty Stamping Plate Lace Starfish & Shell Negative Space Leaves Flowers Animals Nail Template

4. Öntapadós szalag

Vásárolj különböző színekben, és bátran alkalmazz egyszerre akár több színt is körmeiden! A vékony szalag fedőlakk/fedőgél használatával könnyen rögzíthető.

AliExpress.com Product - 30Pcs 30 Multicolor Mixed Colors Rolls Striping Tape Line Nail Art Decoration Sticker DIY Nail Tips

5. Újabb matrica: de most 3D-s!

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én odavagyok bármilyen szép virágmintáért a körmökön. Hát még ha 3D-s és csillog is! Tőlem mindenképpen kap egy szavazatot.

AliExpress.com Product - 1 Sheet Embossed 3D Nail Stickers Blooming Flower 3D Nail Art Stickers Decals #BP049 # 24910

5+1. Hogy a klasszikusok mellett az újdonságok se maradjanak ki: az új őrület a körömfetti

Bár a szilveszter már elmúlt, a konfetti vidám hangulatot kölcsönözhet a körmöknek az év bármely szakaszában, különösen a megfelelő színek kiválasztásával. Nekem szerepel a jövőbeli körömdíszítéseim listáján, próbáljátok ki bátran ti is!

AliExpress.com Product - 1 box 1mm 2mm Mixed Holo Glitters Laser Nail Glitter Nail Sequins Shiny Nail Paillettes Hologram Nail Art Glitter AliExpress.com Product - 1 Box Shiny Round Ultrathin Sequins Colorful Nail Art Glitter Tips UV Gel 3D Nail Decoration Manicure DIY Decoration

Ha bármilyen kérdésed van, vagy kipróbáltál egy terméket és szeretnél véleményt mondani róla, hagyj egy kommentet vagy írj bátran a jo.nok.blogja@gmail.com címre!

A bemutatott díszítőelemek mindegyikét könnyedén megvásárolhatod mobilodról is, ezzel az applikációval:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jonokblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr8112343179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása